Het vervolg - Reisverslag uit Gent, België van thaiexpress - WaarBenJij.nu Het vervolg - Reisverslag uit Gent, België van thaiexpress - WaarBenJij.nu

Het vervolg

Door: Peter

Blijf op de hoogte en volg

02 April 2009 | België, Gent

Hallo allemaal!
Jullie vragen zich misschien af; waarom is deze website opnieuw geopend? Wel dit omdat ik binnen exact 10 dagen terug mijn backpack pak en vlieg naar dit prachtige land.
Deze keer helemaal alleen! Waarom? Nou ja, dat zullen de meesten onder jullie wel weten zeker:-).
Het einde van onze laatste reis was zeer pijnlijk. We moesten afscheid nemen van een prachtig land, een prachtig avontuur. Echter voor mij was het ook afscheid nemen van een persoon, nl. Oley. We hadden toen al afgesproken dat ik in april zal terugkeren
Ik vertrek op 12 april om 11u30 en kom er 13 april toe om 7u30! Het is op dat moment Songkran in Thailand; dit is het Thais nieuwjaar. Dat wil zeggen 3 dagen feest en elkaar nat maken met water. Ook is het nu de heetste maand van Thailand met temperaturen die best wel naar de 40° kunnen gaan. Wat staat er op het menu; eerst Songkran vieren en chillen in Bangkok, daarna zouden ik en Oley naar Koh Chang gaan om eventjes decadent te genieten van zon, zee en strand. Daarna gaan we terug richting het inmiddels heilige Chiang Mai om de stad te bezoeken en daarna gaan we een 10-tal dagen logeren bij Oley's familie. Ik ben heel benieuwd om hen te ontmoeten!
Daarna zal het terug naar Bangkok zijn om nog enkele dagen door te brengen! Dit staat non niet 100% vast maar zo is het tot nu toe!
Dus mensen, wens mij succes op een lange vlucht en een zeeer goed verblijf daar. En de meesten onder jullie zie ik nog voor mijn vertrek hé!
Groeten!!!!
Peter

• 02 April 2009 - 16:58

Anouk:

He peter, Heel veel plezier en alle geluk op je reis. Oley kijkt er heel erg naar uit om jou weer bij haar te hebben en ook om naar europa te komen en jou (en ons) hier op te zoeken. Ik wens je het weerzien toe waar jullie beiden op hopen en dat het net zo speciaal is als vorige keer. Doe haar heel veel groetjes van me.
    x Anouk (de domme hollandse)