Morgen vertrekken! - Reisverslag uit Gent, België van thaiexpress - WaarBenJij.nu Morgen vertrekken! - Reisverslag uit Gent, België van thaiexpress - WaarBenJij.nu

Morgen vertrekken!

Door: Peter

Blijf op de hoogte en volg

11 April 2009 | België, Gent

Haai people,
voila de rugzak is gepakt en nu is het nog een nachte slapen (alhoewel dat moeilijk zal zijn) en het is zover. Morgen om 11u30 zit ik al op het vliegtuig richting Abu Dabi!
En ook nu zijn er toch weer een portie zenuwen van de partij! Ach ja, wat spanning kan nooit kwaad!
Vanavond nog met Pieter een goei Belgisch frietje gaan eten, en daarna is het een maand gezond eten! benieuwd hoelang ik dat ga volhouden!
Groeten iedereen en tot in Bangkok!!!!
xxx

• 11 April 2009 - 13:39

Pieter:

succes :p
    geniet van het hallaleten op de vlieger :p
    en zegen aub de pot!!!
    jammer dat je je kak niet kan zien vallen he?

ik!! en alle lezers hier wss ook wel, verwacht regelmatig fotos en verslag he!!!!!!!!

good luck! have fun!

• 11 April 2009 - 14:17

Suntke :

goeie reis
    en laat de frietjes u smaken e :)
    xxx

• 11 April 2009 - 14:29

Bino:

yo, veel plezier op je reis, geniet er maar van. laat het eten u zeker smaken en vergeet niet geregeld foto's en zo te posten he :-)

• 11 April 2009 - 17:28

Veerle:

We kijken al uit naar het eerste berichtje. alvast een goede maaltijd, nachtrust en vliegtuigrit toegewenst. doe Oley zeker de groeten van ons en zeg haar dat we er enorm naat uitkijken om haar over 2.5 maand te ontmoeten!

vele groeten,

Frederik en Veerle

• 14 April 2009 - 08:20

Viviane:

hallo peter - ik hoop dat je goed aankomt - nu wil het weer lukken dat er in bankok betogingen zijn en oproer en er zijn al zelf doden gevallen - blijkbaar elke keer als jij gaat zijn er problemen - ik zou zeggen wees voorzichting en ik hoop dat het weerzien met je vriendin supper zal zijn (wel ik twijel daar niet aan hoor)- nog lieve groetjes viviane

• 14 April 2009 - 08:38

Pieter:

voor wie zich zorgen zou maken:
    kreeg gisteren een berichtje van peter met melding dat hij goed is aangekomen.
    uit eigen ervaring weet ik dat de media hier veel erger weergeeft dan het eigenlijk is! Ik denk niet dat peter veel zal ondervinden van de rellen!
    Uit media vandaag blijkt trouwens dat de "roodhemden" de protesten stopgezet hebben.
    (even randinfo: geelhemden zijn koningsgezinden, grote massa in thailand, roodhemden zijn in de minderheid...)

• 14 April 2009 - 19:28

Greke:

Hee Peter,
    Ik bekeek net nog ff de fot's, wat hebben we 't leuk gehad daar en dan te bedenken dat jij daar weer zit!!!!
    Geniet van de Singha's, banana-pancakes, curries, tuktuks, buddha's en natuurlijk die schone daar ;)
    Groetjes uit Nederland! xxx

• 15 April 2009 - 09:10

Pa:

ik dacht dat je op die 3 dagen aliets zou geschreven hebben maar ik zie dat je blijkbaar geen tijd heb gehad , wat ik wel begrijp :-)tot later en amuseer u