Terug in Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van thaiexpress - WaarBenJij.nu Terug in Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van thaiexpress - WaarBenJij.nu

Terug in Bangkok

Door: Peter

Blijf op de hoogte en volg

17 November 2008 | Thailand, Bangkok

Vwala we zijn reeds terug in Bangkok. Maarrrr ik (Peter) ben een beetje ziek. De busrit naar hier bijna niet geslapen door de te koude airco en eens in Bangkok (6u30 gisterenmorgen) aangekomen ben ik ziek geworden. De warmte is erg verstikkend hier in vgl met het Noorden en dat maakt het er niet beter op. Daarom kan ik nu ook geen al te groot enthousast verslag scrhijven daar ik gisteren ganse dag in bed heb gelegen, en Pieter en Anoek ook niet zo veel hebben kunnen doen omv mij. Vandaag is het iets beter, maar zit wat op tegen de busrit straks naar Phuket. We komen daar morgen toe om 10u en vanaf dan is het tijd voor het strand.
Ik heb ook nieuwe fotos online gezet maar die staan bij het vorig bericht.
Groeten allemaal en tot in Phuket.
xxxxxx

• 17 November 2008 - 10:32

Marianne:

Dag Peter,

Ik hoop dat je al een beetje beter bent.

Wel plezierig om al je reiservaringen te lezen.
    En wat je reeds allemaal bent gaan eten,...
    Vooral de frieten vind ik geweldig, echt peter.

Staks geef ik je nog gelijk dat wij hier beperkt zijn(grapje)

Zoals je merkt zit ik vandaag gewoon op mijn plaats en geef ik geen info.
    Ik ga nog wat verder werken, nog veel plezier en tot ...

• 17 November 2008 - 11:27

Syntke:

oei das minder e da ge ziek zijt
    verzor u maar
    xxx

• 17 November 2008 - 17:42

Bino:

hey, wordt maar snel beter dat je terug in form bent om je reis verder te zetten en plezier te beleven

groetjes

• 17 November 2008 - 19:54

Stijnepie:

Prachtige foto's, ziet er veel beter uit als hier!! ;-) Voel je maar rap beter!! byebye

• 17 November 2008 - 21:07

De Zus:

schijnt de zon daar veel? of ist meeste gewoon puur tropische warmte? oeioei, ziek, ma da ga wel over ;)
    x sof

• 19 November 2008 - 07:29

Viviane:

ocharme peter dat je nu ziek bent - ik hoop dat je snel weer de oude (jonge) bent - ik vind het wel leuk dat je ook je foto's op internet staan - dan ben je toch een beetje dichter bij ons

lieve groetjes viviane

• 19 November 2008 - 08:02

Veerle:

hey,

ik ben enorm benieuwd om te horen hoe het in Phuket is. De enige voorstelling die ik er mij bij kan maken is die die je te zien kreeg in matroesjkas. ik heb echter al van verschillende mensen gehoord die daar op reis waren dat dit echt een schone streek is. mooie stranden, water, practige natuur,...
    terwijl jullie dit weekend waarschijnlijk opt strand liggen zijn hier de weersvoorspellingen dat het gaat sneeuwen!!! denk dus zeker eens ,als jullie de zoveelste cocktail drinken, aan de hardwerkende achterblijvers die een enrom koud weekend tegemoed gaan.

Groeten,

ikke

PS: bedankt voor het kaartje

• 19 November 2008 - 09:11

Pa:

we zijn nu al 2 dagen verder ,ik veronderstel dat het al e wa beter gaat en dat je verder kan met je reis !bye