Extra dagen Bangkok
Door: Peter
30 November 2008 | Thailand, Bangkok
omv de toestand hier zijn we dus gisteravond niet vertrokken richting het koude Belgie. Je kunt dit zien als een tegenvaller of als extra dagen vakantie. Geef mij maar deze laatste.
Wat hebben we de laatste dagen hier zoal uitgespookt? We zitten nog altijd in ons guesthouse op Khao San Road en onze dagelijke bezigheden schuiven meer en meer richting avond en nacht op. Overdag dus opt gemakskeen savonds vinden we altijd wel een leuk cafeetje of optreden om te doen, waar je altijd mensem leert kennen. Is het niet een halfgare Canadees, dan zijn het Engelsmannen, een Amerikaan met een paar vijzen los, een Thai die u whiskey trakteert (wordt door hen echt gedronken als water). En uiteraard zijn we altijd in Thais gezelschap omdat Oleys vrienden vaak van de partij zijn. En 1 ding is zeker: feesten kunnen de Thai als de beste. Zelfs na lange werkdagen gaan ze door tot in de vroege uurtjes om na een paar uur slaap (in het beste geval) de werkdag te hervatten.
Gisteravond bvb nog megacoole liveband gezien, maar vroeger naar huis moeten gaan wegens te moe.
Ik ga hier nog genieten van de extra dagen verlof.
Groeten en we houden jullie op de hoogte.
30 November 2008 - 11:59
Syntke:
alle tof extra dagen vakantie
geniet er nog van
xxx -
02 December 2008 - 17:46
Kim:
Hey the boys,
goed te horen dat jullie het goed stellen ondanks de omstandigheden.
Peter, we gaan es naart Blau Kot of den Turk als ge terug zijt e ;-)
tot binnenkort
X.