Wat een avond!!!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van thaiexpress - WaarBenJij.nu Wat een avond!!!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van thaiexpress - WaarBenJij.nu

Wat een avond!!!!!

Door: Peter

Blijf op de hoogte en volg

26 November 2008 | Thailand, Bangkok

Man man man, wat we gisteravond en nacht meegemaakt hebben in Bangkok is onvergeetelijk.
Omstreeks 21u iets gaan eten in een resto/cafe op Khao San Road (de backpackers plaats van Bangkok. Er was daar een meisje (Oley is haar naam) die daar werkte, die ik al eerder gezien heb. Na even overwegen ben ik er toch op afgestapt om te vragen hoe ze heette en of ze iets wou drinken na haar shift. Zij zag dit zeker zitten, en Anoek en Pieter gingen ook mee! Om 23 u taxi genomen tot net buiten Bangkok. En waar nam ze ons mee naartoe: een grote zaal waar 100den Thai uitbundig zaten te dansen op een band, en waar geen enkele toerist was. Man wat een ervaring. Van overal werden we bekekenm werd ons Thaise whiskey aangeboden, kwamen ze met ons dansen, ... Echt niet normaal. Dit hebben we nog nooit meegemaakt, omdat we hier als het ware vergoddelijkt werden omdat wij als enige farang (Thais voor westerling) naar hun uitgaansgelegenheden kwamen. En als je naar het wc gaat, direct 5 Thai ond u om uw een handdoek aan te bieden zeep, zelfs een massage (was wel beetje ongemakkelijk); achteraf bekeken super grappig. En iedereen heel uitbundig aan het dansen, geen stoerdoenerij of ruzie zoals vaak in ons uitgaansleven en voor ons het belangrijkste: totaal niet toeristisch!!
We hebben verder gefeest tot in de vroege uurtjes, Anoek heeft 5 huwelijksaanzoeken gehad, en ik denk dat we voor ons 3 spreken dat dit de avond van Thailand was.
En uiteraard was het voor mij zeer leuk Oley te leren kennen, en denk ik dat het enige gevoel dat ik in Thailand nog niet gehad heb, er nu misschien wel is.

• 26 November 2008 - 07:23

Viviane:

dag peter - wat leuk dat je zoveel goede ervaringen in thailand hebt mogen beleven - hoor ik daar een zeer lichte vorm van aankomende verliefdheid of heb ik teveel fantasie - het zijn daar wel mooie meisjes he - zeg jong ik hoor deze morgen op de radio (26/11) dat er duizende toeristen vast zitten op^de internationale luchthaven van bangkok - ik hoop dat je thuis geraakt he -
    vele groetjes en tot binnenkort - ben benieuwd voor nog extra verhalen
    viviane

• 26 November 2008 - 08:14

Jm:

ter info nieuws uit België
    Iedereen had het voorspeld: Cedric en Lien gingen de finale winnen van The Block Hoegaarden, het verbouwprogramma op VT4. Dinsdagavond laat gebeurde dat ook. Dankzij de stem van de kijker werden Cedric Van der Burght (26) en Lien Muylaert (22) uit Erembodegem vijftigduizend euro en een auto van dertigduizend euro rijker

• 26 November 2008 - 09:38

Veerle:

Hey,

wat leuk voor jullie dat je de laatste week nog zo'n leuke dingen kan meemaken!
    zeg pé wat Oley betreft, denk aan de boodschap op da kaartje da we gegeven hebben in mosquito coast he ;-)

Groeten Fré en Vé

• 26 November 2008 - 11:01

Syntke:

echt super leuk jong

• 26 November 2008 - 15:22

Bino:

hey, zou wel keer willen weten wate er op dat kaartje stond :d ammuzeer je nog he. groetjes

• 27 November 2008 - 08:41

Katrien:

Amai da ziet er wel een leuk fèèsje uit!
    Zeg btw de staatsgreep in Bangkok is nog niet aan 't verbeteren. Ik hoorde deze morgen op stubru dat nu ook de 2de luchthaven is bezet. Pieter, 't is typisch é. Als jij ergens gaat is er altijd miserie. :) Maar ik hoop dat je thuis geraakt want er zitten al enkele duizenden toeristen gestrand. Misschien es kijken om contact op te nemen met de ambassade?

• 27 November 2008 - 11:51

Marie-claire:

duizenden toeristen zitten vast in de luchthaven en volgens de laatste berichten zijn er rellen in bangkok.Neem toch maar maatregelen om naar huis te geraken.Knuffel meter

• 27 November 2008 - 19:34

Gonda En Jan:

Peter en Pieter
    Als het zover is dat jullie in het vliegtuig zitten. Vanuit Holland een goede terugreis toegewenst. Het is een lange zit maar wat hebben jullie veel om van na te genieten. Dank jullie wel voor de leuke verhalen en de mooie fotos. Veel groeten en het allerbeste, de papa en mama van Anouk.