Nog 2 weken te gaan! - Reisverslag uit Gent, België van thaiexpress - WaarBenJij.nu Nog 2 weken te gaan! - Reisverslag uit Gent, België van thaiexpress - WaarBenJij.nu

Nog 2 weken te gaan!

Door: Peter

Blijf op de hoogte en volg

19 Oktober 2008 | België, Gent

10 maanden lang hebben we gewacht, en nu op dit eigenste moment zijn daar al 9 en een half voorbij; nu is het aftellen dus echt begonnen. Over exact 2 weken zitten we op het vliegtuig naar Abu Dhabi. De laatste voorraad spullen is zo goed als ingeslaan, op een paar uitzonderingen na. Decathlon en AS Adventure zijn waarschijnlijk heel blij geweest met klanten als wij :-).
Alleszins, een maand is lang maar het zal ons zeker niet slecht doen. Eens 4 weken geen vdab, geen slecht weer, geen nieuws over kredietcrissen en staatshervormingen, geen stress, ...
Wij zullen vanaf nu op geregelde tijdstippen nieuwe info plaatsen over de dag(en) juist voor vertrek en dan uiteraard van Thailand zelf (met foto's).

Nu is het dus nog 14 dagen werken (lees: uitbollen), nog een 'afscheidsdrink' met de vrienden, nog is thuis langsgaan, nog is genieten van de meest hersenloze programma's op tv en nog is winnen met de squash. En whaaa dan ist zover!!!!
xxx
Peter

• 19 Oktober 2008 - 14:36

Veerle :

heykes,

kben heel benieuwd om de eerste avonturen van jullie reis te lezen op deze toffe site.
    in ieder geval wens ik jullie heel veel plezier (ook in deze laatste 14 dagen voorbereiding. alvast tot zaterdag voor het laatste avondmaal!

groetjes,

ikke

• 19 Oktober 2008 - 16:04

Bino:

veel plezier op uw reis, jammer dat ik en syntke niet op de stubru fuif aanwezig konden zijn maar waarschijnlijk zien we u voor de reis nog eens he

groetjes

• 20 Oktober 2008 - 10:32

Pa:

ja ik heb het gevonden ,ik zal dan je dan regelmatig opvolgen en hopelijk verloopt alles goed, wees voorzichtig

• 27 Oktober 2008 - 22:14

Syntke :

ey zal de site regelmatig bekijken want ben ook benieuwt naar under avonturen ginter
    ale veer plezier e
    en wsl tot zaterdag