De allerlaatste voorbereiding - Reisverslag uit Gent, België van thaiexpress - WaarBenJij.nu De allerlaatste voorbereiding - Reisverslag uit Gent, België van thaiexpress - WaarBenJij.nu

De allerlaatste voorbereiding

Door: Peter

Blijf op de hoogte en volg

24 Oktober 2008 | België, Gent

Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat er zoveel bij kwam kijken. Vandaag naar apotheek geweest, en voor een redelijk bedrag aan medicijnen gekocht. Immodium, Motillium, antibiotia, Deet, neusspray, en malaronetabletten waarbij de madam van den apotheek mij even leuk al de mogelijke neveneffecten meedeelde. Gelukkig dienen die enkel voor in het Noorden (Chiang Mai en omstreken) en hoeven we ze niet de hele tijd in te nemen.

Er is een spreekwoord dat luidt 'de laatste loodjes wegen het zwaarst'. Wel dit geld nu ook voor ons alleszins. Ik kan haast niet wachten, het werk vergt soms wat te veel concentratie en 's avonds durf ik al wat langer wakker liggen omv een gezonde portie zenuwen over wat ons allemaal te wachten zal staan.
Grts

• 26 Oktober 2008 - 12:25

Anouk:

Ha Peter, het is zo ontzettend herkenbaar! Ik kan ook niet wachten, vind het zo spannend maar heb er ook zoveel zin in! Tot in Bangkok!
    Groetjes

• 01 November 2008 - 09:06

Joke:

Amaaaaaaaai...
    ik weet niet precies wanneer jullie vertrekken, maar ik zal heeeeeeel veel (een beetje jaloers ook) aan jullie denken! :-)
    Geniet ervan, het zal een prachtige reis worden...
    én, WEES VOORZICHTIG, hihihih

groetjesssssssss