Chiang Mai
Door: Peter
07 November 2008 | Thailand, Chiang Mai
Vanavond gaan ze naar een Thai boxwedstrijd en morgen vertrekken ze met een plaatselijke gids op 3daagse trektocht. We moeten om 9u parraat staan en genoeg extra kledij en stevige schoenen meehebben. Verslag volgt. En Veerle, ik weet het van de plaatselijke fauna dat er niet woveel fotos opstaan maar ik doe mijn best. En pa, ik ben niet meer moe hoor was gewoon int begin.\Ik ga jullie laten en Pieter op de pc ff laten.\Grtsss en tot binnen 3 dagen, gezien ik vermoed dat ze in de jungle geen internet hebben.\xxxxxx
07 November 2008 - 11:26
Syntke:
echt super tof ben beniewd naar de grappige afloop
amuzeer under e
xxx -
07 November 2008 - 11:28
Freddyman (pros):
ey cowboy, je ku maken daje doa bikke schone foto's trekt vo me (kpeizen daje me hint wel snapt ;) )
en hoe vond je de muay-thaibox kamp ?
hopelijk amuseer jeje doa bikke want ier suck et mo
grtz -
07 November 2008 - 17:19
Veerle:
veel plezier op jullie trektocht. alhoewel ik denk wel da jullie misschien al genoeg 'getrokken' hebben ;-)
Groeten,
ikke -
07 November 2008 - 18:10
Bino:
hey, ben benieuwd naar dat grappig verhaal, ammuzeer je op de tocht en zet keer foto's van die nederlanders er ook op he
groetjes -
09 November 2008 - 16:25
Frederik:
Hey toeristen, geniet van jullie trektocht en enjoy. Trouwens de foto's waren subliem, tof om es te zien oe et daar aan toe gaat. Wil ook wel es foto's van de plaatselijke bevolking zien.
PS : Pé oe is het met de Ché, kunt ge em nog opendoen, Pros anderlecht verliest thuis van lokeren 2-3, vanavond kan club de leiderplaats verstevigen en standard-sevilla was 1-0