Vervolg Phuket + reis naar Krabi
Door: Peter
22 November 2008 | Thailand, Krabi
inmiddels hebben wij Phuket verlaten op zoek naar oorden waar het meer op ons is afgestemd. We hebben vanmorgen de boot genomen naar Krabi, een provincie op het vaste land die volgens de Lonely Planet de mooiste stranden herbergt.
Onze laatste dag Phuket was niet zo speciaal; wat aan het strand gelegen, gaan eten en savonds naar een reggaebar (enige plaats waar wat jong volk zat op Kata Yai). Was wel tof daar; kennisgemaakt met 2 heel grappige Russen die bijna geen woord Engels spraken. Om 1u30 pas in ons bedje. De wekker van Anoek klonk om 6u15 dan ok totaal niet aangenaam. Maar we moesten er zo vroeg uit, omdat onze boot om 8u30 uitvaart aan de haven van Phuket en er maar 1 per dag is. Blij waren we, toen we aan boord waren want uiteindelijk is Phuket niets voor ons (Patong en Kata Yai, de ene te Ibiza-achtig de andere vol met oude mensen en gezinnen). Het is meet onze Belgische kust dan Thailand.
Alleszins, zoals je op de fotos kan zien was de 2 uur durende boottocht een streling voor het oog, want al de prachtige eilanden/rotsen die je ziet voorbijgaan wanen je echt in het paradijs. Enige nadeel is wel het weer, aangezien de mousson in Zuid Thailand nog niet helemaal voorbij is.
Krabi lijkt op het eerste zicht beter als Phuket, ook minder decadent maar echt niet het Thailand dat we reeds gezien hebben. Daarom gaan we ook maandag terug naar Bangkok om onze laatste dagen daar in volle glorie te beleven. Immers, het einde van de reis is in zicht. En geloof mij mensen, het gaat zeer pijn doen om afscheid te nemen van dit prachtige land. Maar dat is reizen he.
Hieronder nieuwe fotos, van de reis naar Phuket van vorige zondag tot vandaag.
Goed weekend allemaal
xxx
22 November 2008 - 11:10
Bram En Evelyne:
Hey Peter en Pros
Geniet goed van jullie laatste week van het warme weer daar want hier zijn de eerste sneeuwvlokken gevallen verwacht jullie dus maar aan een temperatuurschok. Laat de Singhas maar rijkelijk vloeien en nog veel plezier.
Vele groetjes Bram en Eve. -
22 November 2008 - 11:52
Katrien:
Gelieve onze Belgische kust niet te beledigen in alle overweldigende gevoelens van de reis. Wie houdt nu niet van schuimende koppen, woest beukende baren, de zilte zeelucht,... Zo erg dat je er die toeristen bijneemt. :) Geniet nog van de stralende zon en van de laatste dagen, want inderdaad hier is 't sneeuw! -
22 November 2008 - 12:01
Frederik:
Hey Pé en Pros
Tis echt genieten om jullie verhaal steeds te horen. Tis echt schitterend hetgene wat jullie allemaal zien. Geniet van jullie laatste week daar en van Bangkok. Denk als gulle terugzijt het echt wel een cultuurshock gaat zijn,bereidt ulle maar voor.
PS : Pé tis echt chic oe da je steeds je verhaal brengt, echt chapeau, mss es peisen om schrijver te woren als 2de beroep:)
Pros : Club-anderlecht was 1-1 superflauw spel van Club -
22 November 2008 - 12:28
Bino:
hey, ik vind het ook vre tof om jullie zo te volgen via je verhale dat je verteld en de prachtige foto's, geniet daar nog he
groetjes -
22 November 2008 - 13:42
William:
jullie reis loopt inderdaad op zijn einde, en ik kan jullie melden dat we jullie thuis verwachten in een gezellige KOUDE omgeving, zet jullie maar schrap, geniet maar zoveel je kan