Phi Phi islands ( het paradijs) - Reisverslag uit Krabi, Thailand van thaiexpress - WaarBenJij.nu Phi Phi islands ( het paradijs) - Reisverslag uit Krabi, Thailand van thaiexpress - WaarBenJij.nu

Phi Phi islands ( het paradijs)

Door: Peter

Blijf op de hoogte en volg

23 November 2008 | Thailand, Krabi

Hallo,

gewoon heel kort berichtje uover vandaag. We zijn omstreeks 8u30 vertrokken met de Speedboat. De natuur die we onderweg gezien hebben is ADEMBENEMEND, zoeits heb ik nog nooit gezien. Echt waar, je wordt er gewoon emotioneel van; helder blauwgroen water, haast wit zand, kalksteenrotsenn, ... We zijn ook gaan snorkelen en dus tussen de vissen gezwommen; hoe magnifiek. Ook al zie je dat het koraal meer en meer aangetast wordt door de vervuiling van de mens. Maar met al die prachtige natuur die we hier al gezien hebben heb ik echt 1 boodschap onthouden; mensem spring voorzichtig en met respect om met de natuur want het zou zonde zijn dat al die pracht en praal verloren gaat.
Verder hebben we het eiland waar The Beach is opgenomen bezocht, wat ook uniek was. Lekker gegeten smiddags. Enige nadeel; tijdens de tweede snorkelsessie heb ik een anemoon geraakt die zijn stekels in mijn voet achtergelaten heeft en dat deed serieus pijn. De gids heeft er op moeten kloppen met eem leeg cola flesje en zei dat het gelukkig geen kwaad kan. Er eens op plassen zou wonderen kunnen doen, maar geef mij maar gewone dettol. ik denk overigens (om eens niet bescheiden te zijn) dat ze een boon had want ze stelde voor om in Thailand te blijven (wat ik wel zou zien zitten maar helaas) en vroeg aan mij 'What's your name model boy'. Aiaiaiai, en ze is zelfs op onze schoot komen zitten, hoe grappig. Voor de rest laat ik de foto's hierronder spreken. Tot in Bangkok mensen
xxx

• 23 November 2008 - 12:06

Katrien:

Hey Pieter, ik heb net jullie foto's en filmpjes getoond aan mémé. Ze zegt dat jullie er nog ferm van moeten genieten en doet veel groetjes! Je moet maar eens komen vertellen achteraf hoe de reis is geweest. :)

• 23 November 2008 - 12:17

De Zus:

hey! leuke foto's, echt zoals ge zegt adembenemend. veel groetjes van ma, tom en mij (ze ging u vandaag nog een smsje sturen zei ze). de reis is bekan afgelope, dus geniet er nog heel erg van!!
    x

• 23 November 2008 - 13:09

Gonda:

Hallo Peter en Pieter. Ik kreeg van onze Anouk jullie weblog door. Anouk heeft er niet zo veel zin om uitgebreid verslag te doen. Nu lees ik de verhalen van 2 kanten. Ik geniet er erg van en kan er niet genoeg van krijgen. Mooie fotos maken jullie ook. Ik wens jullie nog hele mooie dagen toe met onbeschrijfelijk goede indrukken. Veel groeten en het gaat jullie goed Gonda.

• 23 November 2008 - 13:24

Gonda:

De kachel brand,het is hier donker 14.00 uur en het sneeuwt volop!! Tijd voor koffie. Ik vraag Jan, die boven zit te werken, of hij komt. Maar die zit ook jullie weblog te bekijken en is ook zeer enthousiast. Wij weten dat jullie genieten en heerlijke gerechten voorgeschoteld krijgen en wij gaan ons tegoed doen aan kruidnoten! Veel groeten ook aan Anouk. Gonda en Jan, de papa en mama van Anouk.

• 23 November 2008 - 18:02

Veerle:

Hey,

de foto's zijn echt ongelooflijk! als ik de teksten lees en foto's bekijk komt Thailand een beetje dichterbij.
    De laaste week voor jullie gaat nu van start dus geniet er met volle teugen van!!
    Jullie hebben iets meegemaakt waar menig anderen enkel over dromen. Neem alles nog goed in jullie op en probeer een stukje van Thailand mee te nemen naar België.

Groetjes van Fré en Vé vanuit het besneeuwde Asper.

• 23 November 2008 - 21:19

Syntke:

echt vre schoon geniet no van jullie laaste week e
    xxx

• 24 November 2008 - 07:35

Pa :

Dag peter en compagnie de foto's doen mij een beetje denken aan de Blue lagoon , met Brook Shields of ben ik mis?Amuseer jullie daar nog en tot binnenkort bye